sunnuntai 5. elokuuta 2012

viikonloppuinenn tammisaaressaa (taaskerran)

Oltiin siis taas kerran tammisaaressa käymässä, tosin vähä eri kokoonpanolla kuin normaalisti.. Käytiin kiinalaisessa syömässä, seppälässä, jätskillä, puistossa, uimassa ja heiluttiin ihan muuten vaan. Tuli ostettua 8 kynsilakkaa ja maaginen sadan kynsilakan raja meni rikki ! Nyt mulla on vaivaiset 104 lakkaa : Dd
  Oon tosi huono kirjottaa mitään, mutta laitan tohon nyt muutaman kollaasin kuvista joita oon räpsiny lähiaikoina.



Tässä alemmassa ois noita mun lähiaikojen ostoksia ja tuliaisia budapestistä.


NYT MÄ SIT LUPAAN KIRJOTELLA USEEMMIN JA KOHTA TULEE KYNSIIN LIITTYVÄ POSTAUS !!

-saaraa

perjantai 3. elokuuta 2012

Shoppailua, päiviä ja kuvailua.

juu eli en postaillut nyt lähiaikoina menojen vuoksi, mutta nyt postaan teille kuvapaketin. eka esittelen teille taas mun vähäiset ostokset seppälästä (joista puuttuu niiden lasien kuva jotka ostin saaralle). ja sitten tulee jotain mun piirustuksia kans. ei saa sitten hätääntyä niiden hyvästä laadusta. kiitos ja kuvat tulkoon.











nyt esittelyssä jennyn mahtavat piirustustaidot.











ja nyt nää ostokset. anteeksi että ei oo niitä aurinkolasien kuvaa. ja ton sinisen kynsilakan numeroa.




nojuu siinä oli nekin kuvat. mä olin nyt sitten keskiviikosta torstaihin mun poikaystävän luona yötä, ja paikalle saapu myös miro. no käytiin sit uimassa, oltiin kolme pääl mönkkärin kyydissä (meinattiin ajaa autoo päin). mä opin ajaa MOPOLLA! vitsi oikeesti se on kivaa. vaikka en kyllä kauheen hyvin osaakkaan ku meinaan törmäillä joka paikkaan ja jalat osuu kokoajan maahan. hah. juu ja tänään taas leivon pullaa. tokavika kerta. mtusi tekee jotain ihmeen sienipasteijoita. ensviikolla, raadan aamulla sit kunnolla, koska sillon on vika päivä, ja joku vanhat autot tapahtuma siel samal. oioi, sitten ajateltiin mennä saaran ja sen kavereitten kaa tammisaareen shoppailemaan seppälään, siit tulee varmaa meiän vakio kauppa. eh, no ei nyt sit muuta.

- jenny